16 april 2024 Gebruikers online: 43
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Organisatie Euifeest let goed op het weer

Geplaatst op: 24 augustus 2018

In aanloop naar het Euifeest heeft Oranjevereniging Hasselt alles in de hand, behalve het weer. Helaas zijn de voorspellingen voor zaterdag 25 augustus 2018 niet goed. Om te voorkomen dat Boni Hasselt ontmoet Hasselt in het water valt, is besloten dit gezellige ontbijt van de Nieuwstraat naar de feesttent aan de Grintwal te verplaatsen. Als het regent gaat de Euibattle gewoon door, alleen bij een te grote kans op onweer zal de Oranjevereniging deze activiteit afblazen.

Oranjevereniging Hasselt houdt de weersvoorspellingen dus goed in de gaten. Via Facebook wordt op de vrijdagavond voorafgaand aan de Euibattle bekend gemaakt of deze hilarische activiteit al dan niet door kan gaan. Natuurlijk wil Oranjevereniging Hasselt de 24 teams die staan te trappelen om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan niet teleurstellen, maar de veiligheid van deelnemers en publiek gaat natuurlijk boven alles.

Goed begin
Met alle inwoners hoopt Oranjevereniging Hasselt op weer een onvergetelijk Euifeest met het ontbijt tijdens Boni Hasselt ontmoet Hasselt als goed begin. Iedereen is dan ook van 9.30 tot 11.30 uur van harte welkom in de feesttent aan Grintwal. Natuurlijk ziet de Oranjevereniging diezelfde dag van 14.00 tot 17.00 uur ook graag een geweldige Euibattle en dus hopen deelnemers, vrijwilligers en bestuur dat het weer geen roet in het eten zal gooien. Houd Facebook goed in de gaten.

Kijk voor het hele programma inclusief de tijden op www.oranjevereniging-hasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour