19 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Teams gaan de strijd aan in Euibattle

Geplaatst op: 25 augustus 2018

Tekst en foto: Teunie Rijfkogel

Op de Grindwal is het zaterdagmiddag een drukte van belang. De Euibattle trekt veel bezoekers, die geamuseerd toekijken hoe verschillende teams de strijd met elkaar aan gaan. Het is een jaarlijks terugkerend evenement binnen het Euifeest, dat inmiddels niet meer kan ontbreken binnen het programma. Welk team is het sterkst, snelst en slimst en gaat er met de winst vandoor? 

Het was nog even spannend wat betreft het weer, maar om 14.00 ’s middags blijkt dat de zorgen voor niets waren. Onder typisch Hollandse wolkenluchten gaat de Euibattle van start. Verschillende teams, bestaande uit zes personen, nemen het tegen elkaar op op verschillende onderdelen. Zo is er een galaxy run,  buikschuifbaan, sweeper, tobbedansbaan en een survivalbaan met spikes. De ene keer nat van het zweet en de andere keer nat van het water worstelen de deelnemers zich per onderdeel naar de eindstreep, waarna het volgende teamlid van start gaat. Het team dat het snelst is, wint.

Niet alleen de deelnemers van de battle kunnen gebruikmaken van de stormbanen. Tussen de teambattles door beleeft menig kind plezier aan de verschillende stormbanen, wat leuke kiekjes oplevert…

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore