30 september 2023 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aquaservice nog flexibeler met drie nieuwe Kangoo’s

Geplaatst op: 4 september 2018

Bonsink Aquaservice heeft haar wagenpark uitgebreid met drie gloednieuwe Renault Kangoo’s. De bussen werden geleverd door Van Kesteren Renault en het ontwerp en de belettering komt uit hand van Active Creations. Een mooie lokale samenwerking.

De aanschaf van de bussen volgt op de toevoeging van nieuwe professionals aan het serviceteam. Dankzij beide uitbreidingen kan Aquaservice de klant nog sneller en flexibeler van dienst zijn.

Bij Bonsink Aquaservice kunt u in de watersportwinkels en webshop terecht voor al uw watersportartikelen en bootmaterialen. Eén van de Kangoo’s zetten zij nu extra in om door u gekochte of bestelde producten nog eerder op het gewenste adres af te leveren.

In hun werkplaats of op locatie verzorgen zij uw inbouw, onderhoud of reparatie. Mocht blijken dat deze werkzaamheden alleen op locatie plaats kunnen vinden, dan kunnen ze dit nu nog sneller voor u regelen. Twee Kangoo’s hebben ze volledig ingericht met gereedschappen en materialen. Hiermee kunnen ze altijd en overal de gewenste inbouw, de te verhelpen storing of het onderhoud aan uw boot verzorgen.

Afhankelijk van de klus die wacht, beslissen zij met welke professionals en met welke bus ze naar u toe komen. Naast de nieuwe Kangoo’s hebben ze immers ook nog de beschikking over twee bussen die als mobiele werkplaats ingericht zijn. Zo maken ze hun dienstverlening nog flexibeler. Aquaservice kan altijd bij u komen, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Op die manier kan het Sluziger familiebedrijf de almaar groeiende klantenkring nog meer ontzorgen en u laten doen wat u het allerliefste doet: onbekommerd genieten op het water!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Open Dag BKH