22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rottweiler gezocht die kat doodbeet

Geplaatst op: 4 september 2018

In de nacht van zondag op maandag is een kat doodgebeten door -vermoedelijk- een rottweiler. Het gebeurde aan de Telvorenstraat naast de Rabobank. Het beest was niet aangelijnd en viel de kat aan in haar mandje bij de voordeur.

Via de kanalen van de politie is er nu een getuigenoproep uitgegaan om het baasje van de hond te vinden. De hond betrof een grote slanke rottweiler, zwart van kleur, lange staart en had een opvallende cognac-kleurige halsband van ongeveer 10cm breed om. Wie wat heeft gezien kan zich melden via een bericht op de facebookpagina van de politie of via 0900-8844.

Op haar eigen facebookpagina beschrijft de eigenaresse van de kat hoe haar huisdier ‘na een gruwelijk tafereel van zeker 10 minuten’ aan haar eind kwam. Zij heeft nog geprobeerd de hond te verjagen. Daarbij zag ze de baas van de ‘rottweiler’ in de verte staan op Van der Vechtbrug om even later samen richting het park te zien lopen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore