18 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jill zestigduizendste bezoeker zwembad

Geplaatst op: 6 september 2018

Het fraaie zomerweer heeft voor de openluchtbaden een grote toestroom van zwemliefhebbers gezorgd. Het Prins van Wijngaardenbad te Hasselt kon ruim een maand geleden de vijftigduizendste bezoeker verwelkomen. Deze week werd op de valreep van de seizoensafsluiting een nieuwe mijlpaal in de zwembadhistorie bereikt met de zestigduizendste bezoeker.

De achtjarige Jill van Herk uit Hasselt was de gelukkige. Een trouwe bezoekster. Zij werd door manager Walter van Wegen donderdagmiddag in het ‘zwembadzonnetje’ gezet. De jonge zwemster kreeg een jaarabonnement 2019 voor het hele gezin en een zwempakket met een zwemband, zwembrillen en andere leuke dingetjes aangeboden.

Het zwemseizoen voor de openluchtbaden is de laatste fase ingegaan. Het Hasselter bad sluit zaterdag 8 september de deuren voor dit seizoen. Ondanks het nog redelijk goede weer lopen de bezoekersaantallen nu fors terug. Volgens locatiemanager Raymond Spijkerman heeft iedereen deze zomer meer dan voldoende gezwommen en ´is de loop eruit´. Een langere openstelling heeft weinig zin meer. ‘Er kan worden teruggekeken op een fantastische zomer, waarvan velen in ons gezinsbad hebben kunnen genieten’.

De managers en het personeel hebben veel inzet getoond om alles in goede banen te leiden. Het is elke dag weer een uitdaging om aan de kwaliteit- en veiligheidseisen volgens het Keurmerk Veilig & Schoon uitvoering te geven, zo zegt zwembadvoorzitter Roel Huls. Hij geeft graag een compliment aan het hele team.

De zwembaden in Zwartewaterland hebben een belangrijke maatschappelijke en sportieve functie. Alle drie baden onderscheiden zich met de beschikking over het Keurmerk Veilig & Schoon.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore