23 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Team Wappie trapt de Mont Ventoux op tegen ALS

Geplaatst op: 10 september 2018

Jordi van den Bosch, Mike van der Sloot en Marc van Dieën vormen sinds deze zomer ‘Team Wappie’. Het drietal heeft de handen ineen geslagen en neemt als wielrenteam volgend jaar deel aan de Tour du ALS. 

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen de spierziekte ALS.

Tour du ALS streeft ernaar om voor de gemiddeld 1.500 patiënten in Nederland jaarlijks maximaal 1.500 deelnemers te genereren die ieder €1.500 bijeenbrengen. Tijdens Euifeest heeft Team Wappie al een flinke klapper gemaakt door het fraaie bedrag van 1495,35 euro in te zamelen. De Hasselter fietsers gaan ook de komende tijd door met inzamelen en hebben daarvoor speciale collectebussen gekregen die gebruikt kunnen worden tijdens feesten en evenementen. Wie daar geïnteresseerd in is, of sowieso de verrichtingen van Wappie wil volgen kan terecht op hun facebookpagina.

Tijdens het Zwartewatertoernooi dat dit weekend is begonnen op de drie tennisparken van Zwartewaterland, is de collectebus ook te vinden op de bar van TC Hasselt. Naast deze inzameling is deze week ook de landelijke collecte voor het Prinses Beatrix Spierfonds, dat de strijdt tegen een breed scala aan spierziekten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore