18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dubbelconcert Hasselts en Rhedens Fanfare

Geplaatst op: 17 september 2018

Zowel de slagwerkgroep als het orkest van Hasselts Fanfare treden jaarlijks als totale vereniging op, maar verzorgen ook ieder afzonderlijk concerten. De muzikanten van het orkest hebben meerdere malen uitwisselingsconcerten met diverse orkesten en op zaterdagavond 3 november aanstaande houdt de Hasselter fanfare een dubbelconcert met het Rhedens Fanfare Corps.
Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Harry van Bruggen. U hoort de orkesten met eigen repertoire, maar ook zal er een verrassend samenspel worden uitgevoerd door het vormen van één grote fanfare van bijna 100 (!) muzikanten.

Deze avond zullen de verenigingen een zeer afwisselend programma ten gehore brengen van pittige mars, technisch lastige uitdagende werken, tot populaire muziek. Middels huis aan huis bladen en social media wordt u komende weken meer geïnformeerd.

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: ‘Ons Gebouw’, Van Haersoltelaan 11

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore