22 september 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tafeltennissers verliezen eerste wedstrijd najaarscompetitie

Geplaatst op: 17 september 2018

Het seniorenteam van Tafeltennisvereniging Hasselt heeft de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie verloren. Een spannende thuiswedstrijd met maar liefst zes partijen die in meer dan drie sets werden beslist. Met 4-6 was de overwinning voor de gasten van Tafeltennis Zwolle.

Abel Gelling bleek deze wedstrijd in goeden doen en wist zijn drie partijen te winnen. Jan Schelhaas verloor zijn eerste partij in een spannende vijf setter, zijn andere partijen gingen beiden in vier sets verloren. Ook Henk Veldhuijsen moest zijn drie partijen aan de tegenstander laten. Wel schreven Abel en Jan de dubbel op naam van TTV Hasselt.

Iedere week traint TTV Hasselt in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore