19 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Biljartvereniging strikt kunststoter bij seizoensopening

Geplaatst op: 18 september 2018

Binnenkort gaan de de eerste biljartbillen weer rollen in Onder de Luifel. Biljartvereniging Ons Genoegen opent zaterdag 29 september het seizoen met een bijzondere gast. Kunststoter Erik Vijverberg komt dan naar Hasselt om zijn bijzondere trickshots te laten zien.

Deze beoefenaar van Biljart Artistiek heeft al een indrukwekkende cv in zijn tak van sport. Kunststoten is een spelsoort waarbij uitsluitend trickshots gespeeld worden. Het doel is het zo perfect mogelijk uitvoeren van een aantal opgelegde figuren.

Wie Erik Vijverberg aan het werk wil zien is die middag welkom in Onder de Luifel vanaf 15.00 uur. De club gaat om 17.00 uur verder met eigen leden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore