20 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Krachtpatsers strijden om touwtrektitel

Geplaatst op: 22 september 2018

The Spartens hebben zaterdagavond het touwtrekkampioenschap van Zwartewaterland gewonnen. Zij waren de beste van veertien teams uit Hasselt, Mastenbroek en Zwartsluis. De Rukkers en Grolleman vulden verder het podium.

Miezerige regen en fris weer. Herfstachtige omstandigheden die misschien ook wel een beetje horen bij een touwtrekkampioenschap van Zwartewaterland. Al had de organisatie, de evenementencommissie van Hasselts Fanfare, uiteraard liever zon gehad. Desondanks was er behoorlijk wat publiek afgekomen op de titelstrijd bij het gebouw van Hasselts Fanfare. Terwijl de krachtpatsers zich aan het meten waren aan het touw, konden aanwezigen ook genieten van een hapje en een drankje. Ook was er muziek van Willem Spans.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore