18 september 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dag van de Thuiszorg

Geplaatst op: 27 september 2018

IJsselheem vierde donderdag de dag van de thuiszorg. De organisatie biedt al jaren thuiszorg in Hasselt. Met de hulp van IJsselheem Thuiszorg blijven Hasselters zelfstandig thuis wonen zolang het kan. “En omdat u uw eigen vast thuiszorgteam krijgt, ziet u altijd dezelfde gezichten. Dat schept een persoonlijke band. IJsselheem Thuiszorg is altijd dichtbij. U kunt 24 per dag, alle dagen van de week op ons rekenen. We staan snel voor de deur”, zeggen de medewerkers die hun werk donderdag onder de aandacht brachten.

Voor informatie:

06-23572220 (24 uur per dag bereikbaar)

Wijkverpleegkunde Kristel Klok 06-11784067 (ma-do)

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore