19 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wagenpark Westerman steeds ‘groener’

Geplaatst op: 27 september 2018

Westerman Multimodal Logistics breidt trailervloot uit met 26 Krone Huckepacktrailers en 25 distributietrailers. De trailers worden geleverd door PNO Nederland BV te Venlo. De Deense trailerverhuurder heeft zich per 1 januari 2018 gevestigd in Nederland en staat onder leiding van Martijn van Rijswijck.

De keuze voor PNO is voor Westerman een hele logische, PNO is een bedrijf met sterke waarden en oplossingen. Alleen al gezien de gemeenschappelijke kernwaarden; Dynamisch familiebedrijf, langetermijnrelaties, streven naar kostenefficiëntie, digitalisering en totaalontzorging van de klant staan bij beiden hoog in het vaandel.

De 26 huckepack trailers zullen voornamelijk intermodaal worden ingezet op het spoor naar o.a. Scandinavië. Deze trailers zijn uitgerust met antidiefstalzeilen en een SCM goedgekeurd slot om klanten de hoogst mogelijke waarborg te bieden voor de veiligheid van de goederen. Verder zijn ze LZV uitgevoerd waar door ze multi-inzetbaar zijn in de volle breedte van de Westerman operatie.

De 25 distributie trailers zullen worden in gezet voor de binnenlandse distributie. Deze trailers zijn uitgerust met een stuur-as, lift-as en achtersluitende klep. Tevens zijn deze geschikt voor zowel fietsendistributie, één van Westermans specialismes, alsmede voor het reguliere stukgoed vervoer.

Door de uitbreiding van de trailervloot en de 17 onlangs nieuw geleverde trucks neemt het groene wagenpark van Westerman Multimodal Logistics steeds meer vorm aan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour