16 april 2024 Gebruikers online: 41

Olympia ’28 in de slotfase onderuit

Geplaatst op: 29 september 2018

Olympia ’28 is slecht aan de competitie begonnen. Na de nederlaag tegen Zwolsche Boys verloor de ploeg zaterdag op eigen veld met 2-3 van BAS. De Hasselters vochten zich in de slotfase terug van een 0-2 achterstand, maar kregen toch nog het deksel op de neus.

Bij rust keek Olympia ’28 al tegen een 0-1 achterstand aan, terwijl de Hasselters zeker niet de mindere waren van de polderbewoners. Dieter Kroek schoot bovendien een penalty tegen de lat. Toen na 66 minuten ook de 0-2 op het scorebord kwam, leek de wedstrijd gespeeld.

In de uiterste slotfase kwam Olympia toch nog langszij. Na 82 minuten was het Beltiger Jeffrey van de Belt met de aansluitingstreffer en een handvol minuten later kreeg de ploeg opnieuw een strafschop. Dit keer ging Willard Visscher achter de bal staan en hij schoot onberispelijk binnen. Daarna leek de 3-2 in de lucht te hangen, maar uiteindelijk ging BAS toch met een overwinning aan de haal.