22 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wintercollectie in de rekken bij In Balans

Geplaatst op: 1 oktober 2018

Bij het Kledingatelier van In Balans hangt vanaf maandag weer de vernieuwde wintercollectie die bovendien vriendelijk is geprijsd. De medewerkers zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het sorteren, wassen en strijken van de nieuwe collectie.

Ook de winkel een nieuwe uitstraling  gegeven: het geheel is overzichtelijker geworden. Er hangt weliswaar minder kleding (dames-, heren- en kinderkleding), maar er is nu meer overzicht, meer keus en nog meer kwaliteit. Bovendien wordt  de collectie maandelijks gewisseld.
Het Kledingatelier biedt ook was- en strijkservice en de mogelijkheid tot kledingreparatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore