28 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Schoenenfoto’s aan de wand in de bieb

Geplaatst op: 2 oktober 2018

Fotoclub Positief heeft een nieuwe foto-expositie samengesteld in de bibliotheek. De veertien foto’s onder het thema “Schoeisel” vormen een geheel, maar de leden hebben elk een eigen creatieve invulling aan het thema gegeven.

Terwijl de een koos voor de verbeelding van bruidsschoenen, ging een andere aan de slag met modderlaarzen, sandalen, sportschoenen of waterschoentjes, enz. Ook de omgeving waar de foto’s gemaakt zijn, zijn zeer divers. Vond de een het ideale plekje aan het strand, andere leden hadden een “hele studio” nodig om tot een creatieve verbeelding te komen.

De foto’s zijn allemaal te zien tot eind november tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Op een tafel ligt een map waarin opmerkingen over de expositie en individuele foto’s gemaakt kunnen worden. De fotoclub nodigt u ook uit om aan te geven wat uw favoriete foto is. Na afloop van de expositie gebruiken ze deze gegevens om een publieksprijs aan een van de fotografen te kunnen uitreiken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore