23 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Concert van La Muze in de bibliotheek

Geplaatst op: 6 oktober 2018

In het kader van de zaterdagmiddag concerten van de SCAB treedt op zaterdag 13 oktober om vier uur het Vrouwenkoor LaMuze op in de Bibliotheek Hasselt.

Het klein vrouwenkoor ‘La Muze’  uit Zwartsluis is opgericht in september 2011 en heeft inmiddels veertien leden. Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit  licht klassieke muziek van componisten als John Rutter , Morten Lauridsen,  Bob Chilcott,  Longfellow , Ola Gjeilo  e.a.

Daarnaast ook werk van Billy Joel, Don Besig, Paul McCartney  en John Lennon, wat zorgt voor een mooie afwisseling. La Muze heeft  o.a. optredens gehad in  Zwartsluis en de regio en 2 x meegedaan aan het muziek en korenfestival op Schiermonnikoog. En dat allemaal onder leiding van Angelica Braam uit Steenwijk.

De toegang is gratis; een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore