22 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Complex Olympia doelwit vandalen

Geplaatst op: 8 oktober 2018

Onbekenden hebben afgelopen weekeinde vernielingen aangericht op het complex van Olympia ’28. Dat meldt voorzitter Martien Wursten. Dat is al de tweede keer in korte tijd. Een maand eerder werd een tafel in elkaar getrapt.

“Maandag 8 oktober kreeg ik om 9.00 uur een appje van een van onze vrijwilligers die zich bezig houden met het veldonderhoud. Vol goede moed heeft hij na een geslaagd weekend weer de fiets gepakt om weer wat puntjes op de i te gaan zetten op de velden van Olympia’28. Maar helaas, nog maar net binnen het hek en net begonnen aan de 1ste rondgang langs de velden sloeg de stemming al meteen om : Weer is er iemand, na zaterdagmiddag en voor maandagmorgen, op het afgesloten voetbal complex geweest die zijn energie niet heeft gebruikt voor het schoppen tegen een bal, maar op het stukslaan van eigendom van Olympia’28.

De voorzitter hoopt dat de dader ‘gewetenswroeging’ krijgt en zich meldt bij de vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore