23 september 2020 Gebruikers online: 58
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Chinese touroperators bezoeken Hasselt

Geplaatst op: 9 oktober 2018

Achttien Chinese touroperators onderzoeken woensdag de toeristische mogelijkheden van Hasselt. Dat meldde burgemeester Bilder dinsdag tijdens een persbijeenkomst in het gemeentehuis. Volgens Bilder bekijken de Chinezen of Hasselt een mooie aanvulling is op een bezoek aan Giethoorn. Gemeenten in de regio zoeken naar mogelijkheden om de Aziatische toeristen wat meer te verspreiden.

De rondgang begint morgen bij De Linde, waarna het gezelschap de historische binnenstad van Hasselt aandoet. Volgens Bilder is de Hanzestad voor Chinezen een ‘goede plek om in een kort tijdbestek de geschiedenis van Nederland’ te ontdekken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore