21 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Turborotonde’ vordert gestaag

Geplaatst op: 9 oktober 2018

De rotonde in laatste fase van aanleg begin oktober Foto: Geert Beugeling

Planning is dat in december alle werkzaamheden aan en rondom de N331 bij Hasselt zijn voltooid. Drone-beelden van Geert Beugeling laten zien dat ook de tweede meerstrooksrotonde -een zogeheten turborotonde- al bijna gereed is. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “‘Turborotonde’ vordert gestaag”

  1. Mooie beelden Geert.En nu Hasselt B&W aan de slag met die rotondes. Promoot Hasselt erop. Zijn ze van de provincie? Ga er mee in overleg!Braak laten liggen zoals bij de rotonde Om de Weede? 4 jaar gemiste kansen om onze stad en Om de Weede te promoten voor de passant. Maak het spannend aan de buitekant om toeristen naar binnen te lokken. ;Pappa daar staat een kanon en een poort. ‘Ja jongen we riiden even het stadje in’ en bekijken al die zwaarden en pieken ook nog 14 haakbussen en kanonkogels.

Nightstore