19 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zeer succesvolle Open Huizendag

Geplaatst op: 11 oktober 2018

Bonthuis Vaartjes Makelaars blikt terug op een uitermate succesvolle NVM Open Huizen Dag. Op Funda is te zien dat het makelaarskantoor inmiddels 10 huizen heeft verkocht in de 5 dagen na het Open Huis. “Een geweldig resultaat”, zegt Bert Vaartjes.

“Zaterdag was een schitterende zonnige dag, misschien wel iets te zonnig. We merkten het aan het aantal bezoekers, dat bleef beduidend achter in vergelijking met de voorjaarseditie van de Open Huizen Dag. Mensen kozen voor een terrasje, de tuin of een andere activiteit, denken wij. Maar de bezoekers die wel kwamen bleken ontzettend serieus te zijn. Dat wij deze week de 10e verkoper kunnen feliciteren, dat hadden wij niet helemaal verwacht.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore