22 september 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene deze week langs de deuren met koek

Geplaatst op: 15 oktober 2018

Irene tijdens het Corso in Vollenhove

In de herfst trekken verenigingen eropuit om de clubkas te spekken. Zo ook Chr. Fanfarekorps Irene. Zij houden deze week weer haar jaarlijkse koekactie. Leden van de muziekvereniging gaan langs de deuren heerlijk speculaaskoeken van Van Dijk Banket uit Zwartsluis.

De jaarlijkse koekactie van Irene is een belangrijk extraatje voor de vereniging. De opbrengsten van acties als deze worden onder meer gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe muziek en het onderhoud van het instrumentarium. Daarnaast is de vereniging aan het sparen voor het aanschaffen van nieuwe uniformen voor de Marchingband. Acties zijn dan ook erg belangrijk om alle kosten te kunnen dekken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore