23 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vriendelijke prijsjes voor Wintercollectie In Balans

Geplaatst op: 16 oktober 2018

Vanaf 1 oktober vindt u weer de vernieuwde wintercollectie bij Het Kledingatelier van In Balans. De medewerkers zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het sorteren, wassen en strijken van de nieuwe collectie.

Ook de winkel een nieuwe uitstraling  gegeven: het geheel is overzichtelijker geworden. Er hangt weliswaar minder kleding (dames-, heren- en kinderkleding), maar er is nu meer overzicht, meer keus en nog meer kwaliteit. Bovendien wordt  de collectie maandelijks gewisseld. Een bezoekje aan Het Kledingatelier aan de Mulertstraat 52 in Hasselt is zeker de moeite waard.

Het Kledingatelier biedt ook was- en strijkservice en de mogelijkheid tot kledingreparatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore