23 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester Bilder riddert brandweerman Boudewijn Postma

Geplaatst op: 19 oktober 2018

Boudewijn Postma heeft tijdens de jaarlijkse korpsavond vrijdagavond van de brandweer Hasselt een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Bilder. Postma werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau als dank voor zijn jarenlange inzet als vrijwillig brandweerman bij het korps Hasselt.

Boudewijn Postma, brandweerman in hart en nieren, is ruim 28 jaar vrijwilliger geweest bij het brandweerkorps Hasselt. Daarnaast had hij beroepsmatig de repressieve functie Officier van Dienst. Nu hij afscheid heeft genomen als Officier van Dienst werd hij door burgemeester Bilder in de kazerne in Hasselt het zonnetje gezet. In het bijzijn van vrijwilligers en oud-vrijwilligers kreeg Postma de versierselen opgespeld die horen bij de benoeming.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore