22 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tafeltennissers verliezen in Hattem

Geplaatst op: 22 oktober 2018

Het seniorenteam van TTV Hasselt verloor uit tegen Smash In. Na zes van de tien partijen in meer dan drie sets te hebben gespeeld, konden de tafeltennissers nu met een 6-4 nederlaag terug naar Hasselt.

Gerrit Michel wist zijn drie partijen overtuigend te winnen, al had hij in de laatste wel vier sets nodig. Voor invaller Lukas Zwanepol bleek de tegenstander te sterk. Ondanks zijn goede spel verloor hij zijn partijen. Het vierde punt voor TTV Hasselt werd binnengehaald door Jan Schelhaas, terwijl het punt van de dubbel ook naar Smash In ging.

Doe mee!
Iedere week traint TTV Hasselt in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore