27 januari 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus leren omgaan met de computer

Geplaatst op: 25 oktober 2018

In samenwerking met Bibliotheek Zwartewaterland verzorgt de Computergroep van IJsselheem de computercursus Klik & Tik. Deze cursus is bedoeld voor mensen die nauwelijks (of nog nooit) met een computer of tablet hebben gewerkt.

“Tijdens het deel ‘De basis’ leert u de allereerste beginselen, zoals de computer aanzetten, typen en e-mailen. Met het deel ‘Het internet op’ ontdekt u de mogelijkheden van het internet. Denk aan zoekmachines, websites bekijken, formulieren invullen en downloaden. Het laatste deel heet ‘Samen op het web’. In een veilige, afgeschermde omgeving leert u werken met sociale media, zoals Facebook. Een groot voordeel van de opzet van Klik & Tik is dat iedereen de cursus in eigen tempo kan volgen”, aldus de organisatie.

De cursus kunt u volgen, met de begeleiding van het Senioren computercafe, elke maandagmorgen vanaf 10.00 uur:

in Hasselt: het Teeuwland

in Zwartsluis: de Toesebolte

Opgave kan via Bibliotheek Hasselt (038 4771716), maar u bent ook welkom om op maandagmorgen zo bij het computer cafe binnen te lopen.

Deelname is gratis. U kunt voor € 15,- een uitgebreid cursusboek kopen waarin u alles rustig kunt nalezen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore