19 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bijzondere Trouwbeurs in De Leuke Hanzestad Kampen 

Geplaatst op: 29 oktober 2018

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert Paul Spannenburg van De Leuke Hanzestad, samen met Merle Kraan partyplanner en vele andere ondernemers uit Kampen e.o, een bruidsbeurs.
Tijdens deze avond kunnen aankomende bruidsparen inspiratie opdoen op het gebied van trouwen. Iedereen is welkom op deze gezellige avond vol inspiratie, leuke tips, een hapje en drankje en vooral een sfeervolle impressie van hoe jullie mooiste dag eruit kan zien. Entree is gratis.

Save the date
Vrijdag 2-11-2018, van 17:00 tot 20:30 uur.
Partycentrum De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12, 8261 LK Kampen

Deelnemers o.a.:
Nostalgico.nl vervoer enzo
Juwelier Jack Tausch,
Suits and ties,
KamperFlora,
Nordy Visser, Zieno.nl
DEA-Events,
Willy Vels Fotografie,
Erica Turmel-Donker fotografie
Bruidshuis Dokter - de Graaf,
Party Sensations Zwolle,
wittegelegenheidsduiven,
blezi cosmetics
Merle Kraan Partyplanner,en
De Leuke Hanzestad Partycentrum

De Leuke Hanzestad

Aan de oevers van de IJssel, in een historische locatie, is zalencentrum De leuke Hanzestad gevestigd. Deze voormalige manege met stallen van defensie waar vroeger vanaf 1898 de paarden van het regiment huzaren stonden en is nauw verbonden met de sfeervolle middeleeuwse binnenstad van Kampen. Sinds 1994 is het huidige party en zalencentrum gevestigd in dit monument. Waar vroeger de stallen waren is nu het parkeerterrein met terras, uitzicht over de jachthaven en de IJssel en een unieke blik over middeleeuwse skyline van oud Kampen. In dit bijzondere pand met 3 verschillende zalen, allen met een huiselijke en gezellige inrichting voorzien van airco, kunnen groepen tot 250 personen terecht voor hun eigen op maat gemaakte (All-in) bruiloft/huwelijks feest. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore