23 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia 1 voor het eerst naar Hulshorst

Geplaatst op: 31 oktober 2018

(door Gerrit Slurink) Komende zaterdag 3 november gaat Olympia’28 voor haar 6e competitiewedstrijd op bezoek bij de vv Hulshorst. Voor zover wij de archieven na kunnen kijken waren er niet eerder wedstrijden in competitieverband tussen beide teams.

De vv Hulshorst is opgericht in 1949 en kwam eerst uit in het district Utrecht en daarna in de afdeling Midden. Het seizoen 2000-2001 was het laatste seizoen dat Hulshorst in de afdeling Midden speelde daarna kwam men in het district Oost. De eerste 7 jaar in de 4e klasse waarna men promoveerde naar de 3e klasse. De laatste 10 jaar kwam men hoofdzakelijk uit in de 3e klasse. Drie keer was er in deze periode een heen en weertje naar de 4e  klasse. Vorig seizoen kwam Hulshorst uit in de 3e klasse B en dit seizoen voor het eerst in de 3e klasse C met als resultaat dat men komende zaterdag Olympia’28 als gast mag begroeten. Het team van trainer Martijn Kuis kende een goede start met tot nu toe één nederlaag tegen vv Oene. Gewonnen werd er van VSW, Hattem en BAS terwijl er gelijkgespeeld werd tegen Zalk en ZAC. Door deze resultaten staat de  Hulshorst op een 4e plaats met 11 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van 0 (9-9). Afgelopen zaterdag was de ontmoeting in Zwolle tegen ZAC dat nog zonder puntverlies was. De correspondent van Hulshorst begon zijn verslag met het gegeven dat:”vv Hulshorst tegen het nog ongeslagen ZAC een verdienstelijk puntje uit Zwolle heeft meegenomen in een wedstrijd die twee gezichten kende. Voor de rust een zeer slecht en onrustig spelend Hulshorst. Na de theepauze was Hulshorst de baas op het veld en maakte terecht de gelijkmaker”. Hij of zij eindigde met: “Zo was het Hulshorst die als eerste ploeg punten afhandig maakte van ZAC en dit vierde als een overwinning. Als Hulshorst de lijn en het spel van de 2e helft kan doorzetten kunnen er nog mooie dingen gebeuren met dit Hulshorst.
A.s. zaterdag mag Hulshorst dit thuis proberen tegen Olympia’28 uit Hasselt”
. Nu is dit laatste iets waar het team van Jarrisch Keizer zeker niet aan mee wil werken. Na de slechte start met drie nederlagen lijkt het lek boven als wij de resultaten en het spel in ogenschouw nemen. Na het gelijkspel bij de vv Oene volgde afgelopen zaterdag een 4-1 overwinning op buurman Rouveen. Doelpunten voor de Hasselters kwamen op naam van Patrick Reuvekamp 2x, Jeffrey van de Belt en Kevin Veger. Deze resultaten moeten in ieder geval zelfvertrouwen geven om deze opgaande lijn a.s.  zaterdag een goed vervolg te geven. Olympia’28 staat nog wel op de 12e plaats met 4 punten uit 5 wedstrijden (doelsaldo: 11-12) maar de verschillen naar de middenmoot zijn kleiner geworden. Zo heeft BAS, dat op een 6e plaats staat, 8 punten met een wedstrijd meer gespeeld. Het belang van de wedstrijd komende zaterdag is dan ook wel duidelijk. Aansluiten bij de middenmoot moet het credo zijn. Wij hopen uiteraard op een mooi duel waarbij Jarrisch Keizer en zijn mannen de drie punten mee naar Hasselt nemen!!

De aftrap is om 14.30 uur op sportpark “De Eendracht” Brandsweg 3, 8077 SK in Hulshorst

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore