22 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare pakt prijs in Schiedam

Geplaatst op: 3 november 2018

Foto's: Jeroen Eenkhoorn

Het dreunt in de Margriethal in Schiedam. Als eerste van het concours dat vandaag de gemoederen zal bezighouden, treedt de drumband van Hasselts Fanfare op. De jeugdige drummers mogen het startschot geven.

Dat doen de 13 jongeren met ‘Drums around the world’ in een arrangement van H. Palland. “We will, we will rock you”, klinkt het ineens in de sporthal. Opeens ligt er een stokje op de grond. In het vuur van het spel gevallen. De muziek gaat gewoon door

En ook verder marcheert de jeugddrumband volkomen in de maat. En dat op een dag met een vroeg begin. Om 6:00 stappen muzikanten en supporters bij het clubhuis in de bus. De grote reis naar Schiedam begint.

In de bus zit de sfeer er, ondanks het tijdstip, al snel in. Wanneer ‘You never walk alone’ van Lee Towers door de speakers klinkt, wordt er al snel meegezongen.

Eenmaal in Schiedam neemt de spanning toe. De trommels komen uit de bus, de uniformen worden al snel aangetrokken. En dan is het moment suprême daar.

Het harde werken wordt beloond: de jeugddrumband van Hasselts Fanfare mag de eerste prijs van de jeugddivisie in ontvangst nemen, met 86,33 punten.

Gepubliceerd door admin

Eén reactie op “Hasselts Fanfare pakt prijs in Schiedam”

Nightstore