18 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Songbirds of Passage in De Werkplaats

Geplaatst op: 5 november 2018

In De Werkplaats aan de Kaai is dinsdag 20 november om 20.00 uur een optreden van het gezelschap Songbirds of Passage. Deze groep bestaat uit: oud Hasseltse Sietske Brink-Riphagen & Herman, Arnan & Anne.

Toegang is gratis! Wel vragen de muziekleden een vrije gift. De muziekgroep is ontstaan nadat twee rondreizende stellen elkaar ontmoette in het Spaanse Málaga. Samen en met godsvertrouwen zijn zij verder op reis gegaan en proberen te leven van de muziek. In november en december keert het viertal even terug uit zonnige oorden om hun vrij leven te delen in een muziekvoorstelling.

Zie ook www.songbirdsofpassage.com

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore