25 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Winterse fotopuzzeltocht en kerstworkshop Woord en Daad

Geplaatst op: 9 november 2018

Het Woord en Daad comité Hasselt organiseert 1 december een winterse fotopuzzeltocht door de binnenstad van Hasselt. Door mee te doen aan deze fotopuzzeltocht leren deelnemers Hasselt (nog) beter kennen. Ze steunen tegelijkertijd het jaarproject ‘Wijs door goed onderwijs’.

Meedoen kan van 13:00-15:00 uur of van 15:30-17:30 uur. “Bij de eerste groep starten we met heerlijke snert en sluiten we af met warme chocolademelk en bij de laatste groep andersom.

De kosten voor volwassenen zijn €5 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar €3. Wandelt u/wandel jij ook mee? Geef u/je dan uiterlijk 25 november op!”, aldus de organisatie.

De jaarlijkse kerstworkshop wordt dit jaar georganiseerd op dinsdag 11 december om 19:00 uur in het MFA-gebouw bij de sporthal. Evenals voorgaande jaren wordt er onder professionele begeleiding een mooi kerststuk gemaakt, anders dan anders is dat deelnemers zelf iets mee moeten nemen waarop ze het stuk maken. Bijvoorbeeld een pot of het houten frame of de spiegel van voorgaande jaren. De prijs is daarom dit jaar slechts €12,50. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Aanmelden voor 3 december!

Ook verkoopt Woord en Daad mooie (kerst)kaarten voor het goede doel, zie de facebookpagina of neem contact op met Geesje via onderstaande gegevens voor meer informatie.

Voor beide activiteiten kunt u zich opgeven bij Geesje Luikens (038-8500707), via onze facebookpagina of via woordendaadhasselt@gmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore