24 april 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Truck Prins Transport rijdt mee in strijd tegen ALS

Geplaatst op: 12 november 2018

Bij Prins Transport is maandagmiddag een achterzijde van een vrachtwagen bekleed met reclame ter promotie van de Tour du ALS. Wielrenformatie ‘Team Wappie’ neemt volgend jaar deel aan die tour om geld in te zamelen in de strijd tegen de slopende spierziekte. De bekleding van de truck is gemaakt door Supreme Reclame.
De Tour du ALS begon als fietsevenement op de Mont Ventoux. Inmiddels is het ook uitgebreid met wandelaars en hardlopers. Zo wandelen ook Belinda en Gerda mee onder de vlag van ‘Team Wappie’. De ‘Wappies’ en ook Jack Prins zijn als familielid of vriend verbonden met ALS-patiënt Henk ‘Wappie’ Westra die onlangs is overleden.

Zowel fietsers Jordi van den Bosch, Mike van der Sloot en Marc van Dieën als wandelaar Belinda hebben een eigen pagina voor het evenement. Daar kunnen ook donaties gedaan worden.
Zaterdag 17 november worden er ook nog oliebollen verkocht bij de sporthal. Deze worden ook verkocht bij de kalkovens waar ’s middags de Sint aanmeert. 23 maart staat er nog een benefietconcert op de rol in De Prinsenhof, waarover later meer nieuws. Verdere verrichtingen van Team Wappie zijn te volgen via op hun facebookpagina.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour