22 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 laat langs Zalk

Geplaatst op: 17 november 2018

Foto Wim Poelhekken

Olympia ’28 won zaterdagmiddag op eigen veld met 3-1 van Zalk. De overwinning tegen de promovendus kwam in de slotfase tot stand toen opnieuw Jeffrey van den Belt twee keer scoorde.

Voor rust kwam Olympia niet echt los. Willard Visscher zorgde nog wel voor de 1-0, maar via routinier Jeroen van den Bosch kwam de ploeg uit het dijkdorp langs de IJssel toch weer op gelijke hoogte via een strafschop. Na rust was Olympia de bovenliggende partij, maar het duurde lang voordat de Hasselters het overwicht in doelpunten konden uitdrukken. Van den Belt scoorde in de slotfase zijn tiende en elfde doelpunt van het seizoen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore