18 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselters in de prijzen met beursactie Van der Sluis Agri

Geplaatst op: 19 november 2018

Tijdens de druk bezochte beurs in Hardenberg waren er ruim 700 deelnemers voor de Van Der Sluis Agri beursactie. Onder de inzendingen waren 250 deelnemers die de juiste antwoorden hadden  ingevuld.

De Hasselter familie Binnendijk was de gelukkige winnaar met de eerste prijs. De vier prijswinnaars kregen na ontvangst op locatie, een korte presentatie van bedrijfsleider Ronnie Lassche over de Van der Sluis Technische Bedrijven, gevolgd door een rondleiding over het bedrijfsterrein, wat afgesloten werd met een een proefrit op de voor demo beschikbare Deutz-Fahr 6185 TTV, welke ook op de beurs tentoongesteld was.

Tijdens de rondleiding werd er hard gewerkt aan het veiling klaar maken van de vele machines, welke grotendeels vrijkomen na de bedrijfsovername van Landbouwservice Ens. Daarnaast is er inbreng van diverse andere partijen. In totaliteit zijn er een kleine 300 kavels variërend van zelfrijdende landbouwspuit tot wiellader en diverse tractoren tot sorteermachine. De kijkdag is op zaterdag 8 december aanstaande aan de Kamperzeedijk 10 in Genemuiden. De online veiling via Troostwijk Veilingen georganiseerd, zal dinsdag 11 december sluiten.

Van der Sluis Agri dankt ieder voor het bezoek aan de stand en wenst de prijswinnaars veel succes toe met de gewonnen prijzen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore