23 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Senioren TTV Hasselt winnen overtuigend van DTV’84

Geplaatst op: 19 november 2018

Op donderdag 15 november 2018 speelde het seniorenteam van TTV Hasselt thuis tegen DTV’84. Het was een mooie wedstrijd, die de tafeltennissers uit Hasselt overtuigend met 8-2 wisten te winnen.  

Zowel Gerrit Michel als Quinten Beugeling wist zijn drie partijen in drie sets te winnen. Jan Slagter moest zijn eerste partij aan de tegenstander laten, maar schreef de andere twee partijen wel op zijn naam. DTV’84 bleek in de dubbel duidelijk te sterk voor de Hasselters, zodat het bezoekende team met twee punten weer richting Dalfsen reed.

Iedere week traint TTV Hasselt in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore