18 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

DEV bij kerstconcert Irene

Geplaatst op: 24 november 2018

Chr. Fanfarekorps Irene Hasselt geeft op 22 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Grote of Stephanus Kerk. Dit jaar verleent het Christelijke Mannenkoor Door Eendracht Verbonden uit Kampen zijn medewerking. Het koor vierde in 2017 zijn 100-jarig jubileum en is in de wijde omtrek bekend om zijn unieke geluid.

Het orkest, onder leiding van dirigent Henk Beens, zal een aantal bekende werken ten gehore brengen. Ook levert het fluit- en malletensemble, onder leiding van dirigent Kees Does een bijdrage aan het concert. Orkest en koor brengen ook samen een werk ten gehore.

Het orgel wordt deze avond bespeeld door Anne Kroeze, D.E.V. staat onder leiding van dirigent Gerwin van der Plaats. Aanvang 19:30. De toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore