24 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bij Olympia ’28 ‘loopt het lekker’

Geplaatst op: 25 november 2018

Het loopt lekker bij Olympia’28, zo was de conclusie van de algemene ledenvergadering van de club . Alle bestaande vrijwilligers commissies doen lekker hun ding en een groot aantal commissies heeft een gezonde update gekregen in de vorm van extra vrijwilligers of een nieuwe voorzitter  aan het hoofd van de commissie.  Ook het bestuur is uitgebreid met twee functies en alleen de functie penningmeester staat na de algemene ledenvergadering van 23 november te boek  als vacant .

Vrijdagavond 23 november kwam er een einde aan de vierjarige bestuursperiode van Arina van der Klocht als secretaris en de 23-jarige bestuursperiode van Alex Klein als penningmeester. Olympia’28 moet verder zoeken naar een nieuwe penningmeester. De functie van secretaris is ingenomen door Laura Stuurman.  Jan-Sijmon van den Berg keert  terug in het bestuur en wel op de nieuwe bestuursfunctie gebouwen en kantine. Marco Reuvekamp heeft plaats genomen in het nieuwe bestuur met de nieuwe portefeuille velden en materiaal.

De ledenvergadering gaf een mooie afspiegeling van spelende en niet spelende leden te zien. Naast de bestuurszaken was er ook aandacht voor het toe te passen rookbeleid en parkeerbeleid. Natuurlijk  kwamen er ook voetbal gerelateerde zaken aan bod, zoals  het gewijzigde dag venster waarbinnen de wedstrijden momenteel plaatsvinden en de uitdagende functie van  wedstrijdsecretaris en alles wat het invullen van deze functie in een vereniging met zich meebrengt. Het bestuur en aanwezige leden kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore