16 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stefan Riezebosch toerkampioen MTC Hasselt 2018

Geplaatst op: 26 november 2018

Stefan Riezebosch is afgelopen zaterdag de toerkampioen 2018 geworden van MTC Hasselt. Hij mocht de wisselbeker overnemen van Mike van Halm die vorig jaar op de hoogste trede van het erepodium stond. Net als vorig jaar waren de tweede en derde plek voor Thomas van Dijk en Bert ter Wee.

Stefan was blij verrast door zijn overwinning. “Na jarenlang naast het podium ging ik er dit jaar vol gas voor“, zegt een trots lachende Riezebosch. “En het is gelukt! Op mijn sportieve toermachine mistte ik maar zelden een toerrit, al dan niet met mijn vriendin Annemieke achterop. Zo sprokkelde ik de meeste punten bij elkaar in clubverband. Thomas van Dijk en Bert ter Wee, die allebei in het verleden meerdere malen in de top 3 eindigden, hadden dit jaar het nakijken en moesten genoegen nemen met plaats twee en drie’.

De motorclub Hasselt houdt ieder jaar voor haar leden een toerkampioenschap. Van het totaal aan toertochten wordt ongeveer de helft door de club zelf uitgezet. Voor het overige stonden toertochten van clubs uit de regio op de kalender.

Hoogtepunten van dit jaar waren de Skoapekuukiesrit en de Euifeestrit waaraan ook niet-leden konden deelnemen. Verder werd in juni met succes een avondvierdaagse georganiseerd, waarbij vier weken achter elkaar op de donderdagavond een rit werd gereden. Daarnaast behoorden de ontbijtrit en de traditionele snertrit weer tot de favorieten.

De toercommissie bedankt iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om van het toerseizoen 2018 een succes te maken. Zij hopen ook in 2019 weer met een mooi en gevarieerd programma te komen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Stefan Riezebosch toerkampioen MTC Hasselt 2018”

Contour