19 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Eerste editie Beursplein Zwartewaterland

Geplaatst op: 27 november 2018

Beursplein Zwartewaterland wordt dinsdagmiddag voor het eerst gehouden in de hal van het gemeentehuis. Een Beursplein brengt lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.  De activiteiten vinden vanaf 17.00 uur plaats.

Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in de gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Op het Beursplein worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een overeenkomst of ‘match’. Het is de bedoeling dat deze ‘match’ met gesloten portemonnee tot stand komt.

Aanvankelijk stond het Beursplein al gepland in september, maar de organisatie had meer tijd nodig om de eerste editie goed te laten slagen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore