26 september 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene houdt zaterdag Wintermarkt

Geplaatst op: 28 november 2018

Christelijk Fanfarekorps Irene hoopt op 1 december voor de vijfde keer een wintermarkt te organiseren. De wintermarkt wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur in en rond het clubgebouw van de vereniging aan de Eikenlaan 21.

De wintermarkt belooft ook dit keer weer een evenement te worden met veel sfeer en gezelligheid. Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd, waaronder vermaak voor de kleinsten. Onder het genot van een warme kop chocolademelk, erwtensoep of andere warme lekkernijen kunnen bezoekers genieten van de sfeer en alle producten die bij de verkoopstands worden aangeboden bekijken. Om de wintersfeer compleet te maken, worden er ook dit jaar weer versgebakken oliebollen aangeboden bij de oliebollenstand. Chr. Fanfarekorps Irene nodigt iedereen uit om zaterdag deze wintermarkt te bezoeken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore