22 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Muzikale Pieten weer op pad

Geplaatst op: 28 november 2018

Vrijdag 30 november zal de Zwarte Pietenband weer optreden. Deze band bestaat dit jaar uit jeugdleden van de jeugdorkesten van Hasselts Fanfare, CMV Prinses Margriet Rouveen-Staphorst en MuziekKids Westerveld.

Het 1e optreden van de avond staat gepland vanaf 18.00 uur in het centrum van Meppel. Vervolgens gaan de Muziekpieten richting Genemuiden om daar vanaf 19.45 uur bij het Sinterklaashuis al spelend de Sint naar bed te brengen. De avond wordt afgesloten met het spelen van Sinterklaas liedjes bij de winkels in Genemuiden.

“De jeugdige Muziekpieten nodigen jou van harte uit om er samen een geslaagd feest van te maken, verder nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal nog meer doen kijk dan op 1 van onze websites”, aldus de Muziekpieten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore