20 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Harm Hoeve geeft jaarlijks kerstconcert

Geplaatst op: 29 november 2018

Harm Hoeve geeft op zaterdag 8 december zijn jaarlijkse kerstconcert op het orgel van de Grote Kerk in Hasselt, aanvang 20.00 uur. Op het programma staan diverse fantasieën over bekende kerstliederen zoals ‘Hoor de eng’len zingen d’ eer’, ‘Midden in de winternacht’, ‘Vol van pracht’ en ‘Gloria in excelsis Deo’. Ook een sprankelend Concertino van Barras en het ‘Carillon de Westminster’ van Vierne worden ten gehore gebracht.  

Door de goede akoestiek van het kerkgebouw en de prachtige klank van het orgel is de Grote Kerk een perfecte locatie voor dit sfeervolle concert. Op zaterdag 5 januari is Harm Hoeve ook in Hasselt te beluisteren. Hij geeft dan het traditionele Nieuwjaarsconcert met verzoeknummers. Verzoeknummers kunnen doorgegeven worden via info@harmhoeve.nl

De toegang is € 10; t/m 16 jaar gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore