20 september 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tijdcapsule in steen Justitie Bastion

Geplaatst op: 29 november 2018

Mochten toekomstige generaties ooit de muurtjes langs het Justitie Bastion afbreken, dan vinden ze fotomateriaal uit 2018. Voorzitter John Assink van de Archelogische Werkgroep metselde donderdagmiddag een laatste steen in de muur, met daarin een ‘stick’ met beelden van de restauratie.

Met die handeling opende Assink het prachtig vernieuwde Justitie Bastion. Hij kreeg die taak in de handen gedrukt door wethouder Albert Coster. “Samen met collega Snijder heb je veel werk in dit project gestopt. Dit moet jij doen”, aldus Coster. Bij de openingshandeling waren betrokkenen en bewoners aanwezig.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore