19 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstmaaltijd in Het Teeuwland.

Geplaatst op: 4 december 2018

Opnieuw wordt er op Tweede Kerstdag om 17.00 uur een diner verzorgd in Het Teeuwland in Hasselt.

“Kerst is een feest van verwachting, licht en hoop”, aldus de organisatie. “Maar bovenal voor ontmoeting en gezelligheid met je gezin, familie en vrienden. Maar niet iedereen ervaart dat zo in deze tijd. Voor deze mensen willen we een gezellige maaltijd verzorgen. Voor vervoer naar en van Het Teeuwland kan worden gezorgd.”

Ook zoekt de organisatie nog mensen die het leuk vinden om iets te koken of om te helpen. Voor opgave en informatie kan contact worden opgenomen met Inge Bos 06 – 23324375 of Anne Aalbers 06 – 22666055

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore