25 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ook dit jaar weer een Oliebollenloop

Geplaatst op: 6 december 2018

Op zaterdag 29 december kunnen hardlopers van alle leeftijden het jaar sportief afsluiten tijdens de Oliebollenloop Hasselt, georganiseerd door Trainingsgroep het Zwartewater. Ook dit jaar gaat het parcours van de Oliebollenloop door de mooie omgeving van Zwartewatersklooster. Na afloop ontvangen deelnemers een heerlijke oliebol van bakker Blom.

Voor de kinderen tot 9 jaar is er de Runnerspoint Hasselt Kids run van 1000 meter (start 10.10 uur) en voor de kinderen van 9 tot en met 12 jaar is er de Kontento kids run van 1500 meter (start 09.45 uur). Vervolgens start om 10.45 uur de Binthout 4 Engelse mijl (vanaf 12 jaar) en om 10.50 uur de Bakker Blom 8 Engelse mijl (vanaf 16 jaar).

Parcours

Het parcours van de Kontento kids run start bij de Veldschuur en gaat via het fietspad weer terug naar de start/finish. Deelnemers van de 1000 meter lopen dit rondje twee keer en deelnemers van de 1500 meter drie keer. Het parcours van de 4 en 8 Engelse mijl gaat vanaf de Veldschuur, richting Zwartewatersklooster met een keerpunt op de Zwartewaterkloosterweg. Deelnemers van de 8 Engelse mijl lopen dit parcours twee keer. De start/finish is bij de Veldschuur Bid en Werk, Wijkweg 2 in Rouveen. Het hele parcours is te bekijken op www.oliebollenloophasselt.nl.

Prijzen

Alle hardlopers worden bij de finish onthaald met warme chocolademelk en een heerlijke oliebol. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een hele unieke medaille. Voor de eerste, tweede en derde plekken is er een gave Oliebollenlooptrofee.

Inschrijven

Hardlopers kunnen zich tot en met 28 december voor-inschrijven via www.oliebollenloophasselt.nl. Na-inschrijven kan op 29 december bij de inschrijfbalie tot twintig minuten voor de start. De inschrijfkosten voor kinderen bedragen €2,50. Voor volwassenen zijn deze kosten €7,50 (voor-inschrijving) en €8 (na-inschrijving).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour