21 september 2020 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Schaatsers werken toe naar de Weissensee

Geplaatst op: 7 december 2018

Een groep schaatsers van Trainingsgroep Het Zwartewater gaat eind januari weer meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Een enkeling rijdt de prestatietocht van 100 km, maar het overgrote deel heeft zich voor de 200 km ingeschreven. Dat betekent dat er fors getraind moet worden.

Wekelijks gaan de schaatsers daarom twee keer naar kunstijsbaan Leisure Worldin Dronten. Ook zal er de komende periode een aantal keren getraind worden op de ruim 3 km lange natuurijsbaan van Flevonice bij Biddinghuizen. Bedoeling was om zaterdag 1 december al naar Flevonice te gaan, maar de hoge temperaturen van de laatste dagen zorgden er helaas voor dat er te weinig ijs lag.

De reis naar de Weissensee wordt mede mogelijk gemaakt door Klaas Mulder Verhuur uit Staphorst, Van Essen Vakschilders, Kontento.eu, Mijn Stadfiets en Boni. Al met al staat de schaatsers een intensieve trainingsperiode te wachten die hopelijk er toe zal leiden dat iedereen de tocht op de Weissensee uitrijdt.

Informatie over Trainingsgroep Het Zwartewater, een club voor schaatsers, fietsers en hardlopers is te vinden op

www.trainingsgroephetzwartewater.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore