19 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Pubquiz voor Zwartewaterland Helpt

Geplaatst op: 9 december 2018

Op vrijdag 21 december wordt er weer een pubquiz georganiseerd in Horecacentrum Onder de Luifel. Voor nu een eenmalige speciale editie tijdens de radiomarathon voor Zwartewaterland Helpt / Stichting Energy4All. Een combinatie van diverse vragen doen een beroep op de parate kennis, inzicht, snelheid en samenwerking. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.

Het geheel is overgoten met een flinke dosis humor en wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster, belooft de organisatie. Zowel de mensen met een overvloed aan nutteloze kennis als de mensen die gewoon een gezellige avond willen hebben komen aan hun trekken. Samenwerking en plezier staan voorop!

Een team mag maximaal uit 4 of 5 personen staan. De inleg hiervoor is 5 euro per deelnemer en dit komt geheel ten goede aan het goede doel van Zwartewaterland Helpt

Schrijf je in via onderstaande link. Inschrijven kan tot 19 december.

https://zwartewaterlandhelpt.nl/shows_page/pubquiz/

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore