18 september 2020 Gebruikers online: 54
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Feest van advent in Ontmoetingskerk

Geplaatst op: 11 december 2018

In de Ontmoetingskerk te Hasselt werd het een feest van advent met de mooi gekozen en gezongen liederen. Het is een periode van verwachting en uitzien naar de komst van Jezus op aarde.

Muzikale begeleiding was er van Margriet Huls – Bosma (fluit) en afwissend op orgel en piano van beide dirigenten. Verder stonden twee vocaal intermezzo’s op het programma met de mooie stemmen van Annelien Westhuis en Jasmijn van de Beek. Ze openden de avond met ´O come, o come Immanuel´ en

halverwege het programma werd ´Ik ben´ gezongen.

Het concert werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van beide koren en de muzikale begeleiding met het lied ´Loof de Koning’. Het hele programma werd sfeervol ondersteund met een fraaie beamer-presentatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore