22 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Afvalinzameling rond de feestdagen

Geplaatst op: 12 december 2018

Op nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Zwartewaterland. De afvalinzameling van dinsdag 1 januari vindt plaats op zaterdag 5 januari. De gemeente vraagt om de container deze dag al voor 07.00 uur aan de straat neer te zetten. 

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. Het ROVA Klantcontactcentrum is geopend tot 17.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. Op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari zijn het milieubrengstation en het Klantcontactcentrum gesloten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Afvalinzameling rond de feestdagen”

Nightstore