29 oktober 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gamen, kaarten en Top2000 bij Olympia

Geplaatst op: 14 december 2018

Olympia ’28 organiseert op zaterdag 29 december een FIFA-toernooi voor haar jeugdleden. ’s Avonds wordt de kantine omgetoverd tot een Top 2000 Café, waarin een Top 2000 Quiz wordt gehouden en livemuziek te horen zal zijn.

Het FIFA-toernooi wordt georganiseerd in verband met het 90-jarig bestaan van de voetbalvereniging. ’s Ochtends is de kantine het domein van de jeugd tot en met 12 jaar, ’s middags is de oudere jeugd aan de beurt. Opgeven voor het toernooi is verplicht in verband met een maximumaantal deelnemers (40) en kan via olympia28.clubjoo@gmail.com. Deelname is gratis. Voor alle deelnemers is er een cadeau, dat tussen 13:00 en 15:00 uur opgehaald kan worden in de kantine.

Klaverjastoernooi en Top 2000 Café

’s Middags zal er naast het FIFA-toernooi voor de jeugd een klaverjastoernooi gehouden worden bij Olympia’28. Het klaverjastoernooi begint om 14:30 uur, opgeven is niet nodig. De gehele dag zullen er oliebollen verkocht worden voor 50 cent per stuk.Vanaf 20:00 uur gaat het Top 2000 Café open. Naast een quiz waarin de aanwezigen kunnen laten zien hoeveel zij weten van de Top 2000, is er ook livemuziek van The Bottleneck Rockers. Tijdens de avond wordt er geld ingezameld voor Join4Energy. “We organiseren nu al een paar jaar het Top 2000 Café”, vertelt organisator Fred Beute. “En we merken dat het steeds meer bekendheid krijgt. In verband met het 90-jarig bestaan pakken we dit jaar extra uit. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Olympia’28.”

te zijn van Olympia’28.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore