21 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voor een euro een ritje in een brandweerauto

Geplaatst op: 14 december 2018

Brandweer Hasselt geeft kinderen uit Hasselt en omgeving op 22 december de kans om voor 1 euro een ritje te maken in een echte brandweerauto. “Dit doen we voor de kinderen van onze collega Gerard en vele anderen die een stofwisselingsziekte hebben. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Energy4All”, aldus de brandweer.

De tankautospuit staat op De Kaai bij Onder deLuifel, hier kan een kijkje in genomen worden. De inzamelingsactie is van 10.00 tot 13.00 uur en is ook op De Kaai. De opbrengst wordt overhandigd tijdens de radiomarathon.

Brandweer Hasselt komt in actie. Beschikbaar gesteld doorA&F Fire Trucks Holland BV. 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore